Rommet mitt

Jeg har fått masse fine hjelpemidler som hjelper oss i hverdagen. På jenterommet mitt har mamma & pappa innredet en sansekrok. Den bruker jeg hver ettermiddag og det liker jeg veldig godt! Det er en stor hvit overmadrass og speil på veggene. I hjørnet henger det noen fine lysende kuler, FINFIN fra IKEA. De gir også et fint nattlys. På den ene siden av madrassen har jeg en en liten discokule som går rundt og på andre siden et høyt boblerør, det skifter farger i rolig tempo og lager en deilig beroliggende lyd. Jeg har også noen knapper jeg kan trykke på selv for å skifte fargene. Discokulen liker jeg godt å ligge inntil siden den går rundt og avgir litt varme. Alt dette sammen med gøy musikk blir det mye gledesskriking av! 🙂 Les mer om de ulike effektene på denne fanen.

Etter ombyggingen av huset i siste halvdel av 2013 har jeg fått over dobbelt så stort rom, nesten 14 kvm med direkte tilgang til eget bad. Der har jeg et hev/senk badekar. Ellers er alt som vanlig. Jeg har fått ny seng, også den kan heves og senkes og tilpasses i «alle» retninger. Rundt den er det et slags rekkverk og den er skikkelig, skikkelig god å ligge i! Mange bamser ser til meg om natten sammen med en babycall som gir beskjed om jeg hoster, gråter eller i verstefall får epilepsianfall. Ellers har jeg det vanlige som hører til på et (jente)rom, garderobeskap, hyller, bilder og lekekasser.

Den nye sengen min, så trygg og god ❤

2016-07-13 20.05.47

Mali og «det blå lyset» 13. juli 2016 i den gamle sengen.

bilde(49)

Badet sett fra Malis rom

 

bilde(48)

 

Sansekroken som nevnt innledningsvis, ligger på en vanlig overmadrass. Boblerøret levert av HMS, resten har mamma og pappa «fikset».

bilde(47)

Lyskulene er fra IKEA og brukes også som nattlys.

bilde(42)

Her er det godt å ligge etter en lang dag!

bilde(50)

bilde(41)

 

Gamle bilder, før ombygging høsten 2013:

 

20130308-170445.jpgSanser med LEDlys som simulerer refleksjon fra badebasseng.

 

20130131-201256.jpgMalipus klar for søte drømmer

 

Jeg elsker å sove, tar ikke mange minuttene fra jeg blir lagt til jeg har sovnet. Over sengen har jeg en uro, jeg fikk nettopp en ny da jeg slet ut den forrige. Når mamma eller pappa trekker den opp skriker jeg høyt av glede! Myke Nasse og ikke minst Hello Kitty er favorittene og passer på meg når jeg sover.

 

20130131-211725.jpg
Ikke mye privatliv men sånn er det når det er fare for epilepsianfall. Mamma & pappa tar babycallen med seg på nattbordet hver natt sånn at de kan komme med en gang hvis og når jeg får anfall.

 

20130509-030351.jpg

 

Jeg våkner som regel med et STORT smil! Jeg er jo en gla`jente!

 

.

Én kommentar på “Rommet mitt

 • Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Google-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  Kobler til %s

  %d bloggere like this: